Over mij

Over mij

Marloes Lentfert

geboren als zondagskind, maar zoals een zondagskind ‘alles komt aanwaaien’, werd dat niet mijn verhaal. Een heerlijke jeugd, maar een ‘rocky’ studententijd waarin de geestelijke balans ver te zoeken was. Hoewel in therapie gaan echt niet gemakkelijk was en af en toe ook confronterend, heb ik ervaren hoe het mij terug bracht naar mezelf, balans en eigen kracht. Daarna wist ik dat ik mij, na het behalen van mijn HBO opleiding Communicatie, zou omscholen tot therapeut. En dat deed ik!

Werkervaring

Op de afdeling voor eetstoornissen van Mediant Geestelijke Gezondheidszorg heb ik 5 jaar lang waardevolle werkervaring opgedaan, tevens ben ik werkzaam geweest voor Stichting ES. Zij bieden emotionele support via chat en e-mail.

Het werken in een multidisciplinair team op een specialistische afdeling, zoals die voor eetstoornissen, vond ik geweldig leerzaam. De verscheidenheid aan problematiek bij Stichting ES wakkerde de drang aan om de diversiteit op te zoeken en als zelfstandig therapeut mensen te helpen in mijn eigen praktijk. Mensen die tegen problemen aan lopen, maar geen specialistische zorg (meer) nodig hebben of om te voorkomen dat ze die nodig gaan hebben.